Bijeenkomsten

1e ontmoetingsdienst Pagecentrum Stadskanaal druk bezocht

Tijdens de eerste ontmoetingsdienst van zondag 20 november 2005 werd door ds. Jan-Willem Roosenbrand ingegaan op het thema: “Zoektocht naar geluk”. Wat houdt geluk dan in…en dat alles met het oog op de leefwereld vandaag de dag. Tijdens de dienst zorgde de praiseband “Passe-Partout” voor de muzikale ondersteuning.

Dat de dienst in een behoefte voldeed is wel gebleken. In grote getale hebben de mensen de weg naar het Pagecentrum gevonden. We waren blij verrast met de komst van ruim 350 bezoekers. Tijdens de dienst werd er een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan en India, de collecte heeft het fantastische bedrag van 460 euro opgebracht.

Na afloop van de dienst hebben velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onder het genot van een kopje koffie nog even na te praten. Niet geweest en toch nieuwsgierig? Kom ook en maak op een vrijblijvende manier kennis met het christelijk geloof.

Hieronder een aantal foto's, klik op de foto voor een groter formaat!MS IE FIREFOX Valid HTML 4.01 Transitional Valid HTML 4.01 Transitional