Bijeenkomsten

Ook 2e ontmoetingsdienst Pagecentrum Stadskanaal druk bezocht

Zondag 5 februari jl. werd er voor de 2e keer een ontmoetingsdienst gehouden in het Pagecentrum in Stadskanaal. De eerste dienst in november werd ook al druk bezocht en daarom was besloten de 2e dienst te houden in de sporthal van het Pagecentrum en dat bleek geen verkeerde keuze. Ook deze keer wisten zo’n 350 mensen de weg naar de ontmoetingsdienst te vinden.

Tijdens de dienst werd door ds. Peter van Dolderen ingegaan op het thema: “Wonderen bestaan!”. Er werd een zeer indrukwekkend verhaal verteld van iemand die inmiddels kan beamen dat wonderen inderdaad bestaan en dat vandaag de dag… Tijdens de dienst zorgde de praiseband “Passe-Partout” voor de muzikale ondersteuning.

Tijdens de dienst werd er een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor een kleuterschool in Tirnaveni, Roemenië, de collecte heeft het fantastische bedrag van bijna 500 euro opgebracht. Voor meer informatie over het doel van de collecte: www.laleaua.nl

Na afloop van de dienst hebben velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onder het genot van een kopje koffie nog even na te praten. Niet geweest en toch nieuwsgierig? Kom ook en maak op een vrijblijvende manier kennis met het christelijk geloof.

Hieronder een aantal foto's, klik op de foto voor een groter formaat!

MS IE FIREFOX Valid HTML 4.01 Transitional Valid HTML 4.01 Transitional