Bijeenkomsten

Goede start nieuw seizoen ontmoetingsdiensten in het Pagecentrum Stadskanaal

Zondag 10 september jl. werd weer de eerste ontmoetingsdienst van het seizoen 2006/2007 gehouden in het Pagecentrum in Stadskanaal.

Tijdens de dienst werd door ds. Jitse van der Wal ingegaan op het thema: “Ken je Jezus al?”. Hij maakte duidelijk dat Jezus zichzelf op een heel eigen en verrassende wijze voorstelt in de Bijbel. Ook werd er een gedeelte van de film: Jesus, The true story vertoond. Tijdens de dienst zorgde Daan Kroeze met zijn bandleden voor de muzikale ondersteuning.

Tijdens de dienst werd er een collecte gehouden waarvan de helft van de opbrengst bestemd is voor de Stichting Opvang Stadskanaal (www.sos.helpt.nl), het andere deel wordt gebruikt ter bestrijding van de onkosten.

Na afloop van de dienst hebben velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om onder het genot van een kopje koffie nog even na te praten. Er zijn vele enthousiaste reacties binnengekomen, dit geeft een stimulans om door te gaan met het organiseren van deze diensten.

Niet geweest en toch nieuwsgierig? Kom ook en maak op een vrijblijvende manier kennis met het christelijk geloof.

De volgende ontmoetingsdienst zal plaatsvinden op zondag 5 november 2006 in het Pagecentrum in Stadskanaal, aanvang 19.00 uur.

Hieronder een aantal foto's, klik op de foto voor een groter formaat!MS IE FIREFOX Valid HTML 4.01 Transitional Valid HTML 4.01 Transitional